Inici

 Telf: 616 120 130

Mape Fumigacions registrada amb el Nº B0100-SA 0100CAT-*SB en el Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya. És especialista en Desratitzacions, Desinsectacions i Desinfeccions de tot tipus de plagues en tot àmbit públic així com privats: Indústries, Restaurants, Hotels, Bars, Mercats Municipals, Col·legis, Comunitats, Col·lectivitats, etc. Els nostres productes són de primera qualitat i estan homologats i registrats per la Direcció general de Salut Pública.

Mape Fumigacions manté una formació continuada dels seus operaris i una estreta relació amb els nostres proveïdors com MASSO, BASF, KILLGERM, MYLVA etc., entre uns altres permetent-nos així oferir productes de la més alta qualitat, i aconseguint les més altes prestacions.

Gràcies a la confiança dipositada pels nostres clients any rere any, hem adquirit grans coneixements quant a les necessitats del mercat brindant un servei cada vegada més complet i garantit.

L'execució de tots els treballs de D.D.D., es realitzés dins dels paràmetres establerts per a tal efecte en cada tipus de fumigació i d'acord amb la plaga a combatre, seguint els normes que estableix el Departament de Salut Publica de la Generalitat Catalunya.

En tots les actuacions Fumigacions Mapeexpedirà una CERTIFICACION homologada amb les dades dels locals on s'ha executat els treballs, especificant el mètode emprat, els noms comercials dels plaguicides i el nombre d'inscripció d'aquest plaguicida en el corresponent registre de la Direcció general de la Salut Publica., d'acord amb el model i la normativa vigent.

També s'aporta la corresponent CERTIFICACIÓ de l'empresa, amb la resolució de la Inscripció en el registre d'Establiments i Serveis de Plaguicides ROESP Nº B0100S-SA. Nº 0100CAT-*SB

 

MENU PLAGUES

Sitemap menu

Notícies

 

Xinxes del llit

La xinxa del llit és un insecte petit, de color cafè, aplanat, que s'alimenta només de sang d'animals. Si no es té molta experiència es poden confondre amb paparres o escarabats.

*Importància sanitària. Lesions

*Com determinar si hi ha una infestació

*Mesures preventives i/o correctores

*Mesures estructurals

llegir més

MAPA SITIO MENU

Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat de Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls, Castellbisbal

Si vols, et truquem.

Introdueix el teu nom i telèfon i et truquem!!!

Fumigacions Mape SL

Núm Reg Sanitari 0100CAT-SB

Més de 20 anys d'experiència

Serveis garantits

Tècnics altament qualificats

 Clients satisfets ens avalen

Envia'ns la teva consulta....

250383
HoyHoy129
AyerAyer296