Desinfecció

 Telf: 616 120 130

Desinfecció

Núm. Sanitari: 0100CAT-SB

Assessorament i primera visita gratuïta

Pressupost sense compromís Telf 616120130  Telf. 935 791 103

S'anomena desinfecció al procediment pel qual s'adopten mesures sanitàries per controlar i eliminar tot tipus d'agent infecciós i patogen (Virus, Fongs, bacteris, etc.) present a la pell dels éssers humans, animals, vegetals, o bé, en equipatges, càrregues de transport, contenidors, etc. impedint el creixement de microorganismes patògens en fase vegetativa que es trobin en organismes vius. A partir de l'exposició directa a agents físics o químics.

Només uns quants bacteris causen malalties als éssers humans. Tot I això, són una de les principals causes de malaltia i mortalitat humana, causant infeccions com ara tètanus, febre tifoide, diftèria, sífilis, còlera, intoxicacions alimentàries, lepra i tuberculosi, malalties de la pell com la tinya que és tan contagiosa.

Els animals domèstics: gats, gossos, etc. poden ser portadors de patògens i amb els seus excrements i orina, arribar a contaminar el nostre entorn. Insectes i animals nocius com rosegadors o paneroles són sense cap dubte els que més malalties transmeten.

És molt necessari realitzar una correcta desinfecció per prevenir malalties en vestuaris, dutxes, i en la nostra llar. Els productes de neteja domèstics, moltes vegades no són suficients, i si fa servir una dosificació incorrecta pot ser contraproduent, és millor deixar-lo en mans d'un professional.

En què consisteix una desinfecció?

Usant un poderós netejador desinfectant que actua enèrgicament contra els bacteris fongs etc. mitjançant una màquina palanca motxilla apliquem el producte per tot el perímetre a tractar, arribant a tots els possibles racons de difícil accés, aconseguint eliminar tot tipus d'agents infecciosos. Els productes que fem servir no tenen termini de seguretat.

 

 

MENU PLAGUES

Notícies

 

Xinxes del llit

La xinxa del llit és un insecte petit, de color cafè, aplanat, que s'alimenta només de sang d'animals. Si no es té molta experiència es poden confondre amb paparres o escarabats.

*Importància sanitària. Lesions

*Com determinar si hi ha una infestació

*Mesures preventives i/o correctores

*Mesures estructurals

llegir més

MAPA SITIO MENU

Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat de Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls, Castellbisbal

Sitemap menu

Si vols, et truquem.

Introdueix el teu nom i telèfon i et truquem!!!

Fumigacions Mape SL

Núm Reg Sanitari 0100CAT-SB

Més de 20 anys d'experiència

Serveis garantits

Tècnics altament qualificats

 Clients satisfets ens avalen

Envia'ns la teva consulta....

196031
HoyHoy61
AyerAyer125