Desratizació

 Telf: 616 120 130

Desratizació

Núm. Sanitari 0100CAT-SB

Assessorament i primera visita gratuïta

Pressupost sense compromís Telf 616120130   Telf. 935 791 103

Som experts, els nostres serveis són garantits

Els rosegadors són animals extremadament nocius, són omnívors, mengen de tot (cables, paper, cartró, revestiments de forns i neveres etc.) Esdevé una plaga ràpidament perquè el seu procés de reproducció és de tan sols un mes, la rata pareix de 5-22 individus, que salvaguarda a l'interior del cau. Aquests rosegadors són molt àgils, s'enfilen hàbilment i aconsegueixen fins i tot pujar per les parets més llises, neden molt bé, són bons saltadors i són capaços de cavar, encara que això últim no amb molta traça. S'orienten perfectament en la foscor, per això no els veiem fins que realment s'han convertit en una plaga.

Els mètodes de control per rosegadors són:

Desratització Mètode químic

Rates / Ratolins

Estacions porta esquer

Abeuradors menjadors

Consisteix a col·locar unes caixes estacions porta-esquer als llocs on els nostres operaris considerin oportú; els quals contenen al seu interior un raticida en forma de bloc de 28gr. el qual resulta apetitós per a aquests rosegadors, i aniran subjectes a terra amb silicona. Aquests porta-esquers van tancats amb clau perquè els nens i animals domèstics no puguin accedir als blocs raticides. Aquest bloc conté un ingredient de sabor amarg que els rosegadors no detecten evitant així que sigui apetitós per als animals domèstics.

 

Desratització mètode mecànic

Rates / Ratolins

taules enganxoses

Aparells ultrasò

 

 

MENU PLAGUES

Notícies

 

Xinxes del llit

La xinxa del llit és un insecte petit, de color cafè, aplanat, que s'alimenta només de sang d'animals. Si no es té molta experiència es poden confondre amb paparres o escarabats.

*Importància sanitària. Lesions

*Com determinar si hi ha una infestació

*Mesures preventives i/o correctores

*Mesures estructurals

llegir més

MAPA SITIO MENU

Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat de Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls, Castellbisbal

Sitemap menu

Si vols, et truquem.

Introdueix el teu nom i telèfon i et truquem!!!

Fumigacions Mape SL

Núm Reg Sanitari 0100CAT-SB

Més de 20 anys d'experiència

Serveis garantits

Tècnics altament qualificats

 Clients satisfets ens avalen

Envia'ns la teva consulta....

196028
HoyHoy58
AyerAyer125