Legionel.la

 Telf: 616 120 130

Prevenció i control de Legionel·la 616 120 130

Som especialistes, Registrats i homologats pel Departament de Sanitat de Catalunya Núm. ROESP 5404CAT-LGB

Pressupost sense compromís

En tot lloc on hi ha dipòsits d'aigua, hi ha risc de contaminació per legionel·la; és un bacteri ambiental que té com a hàbitat natural el medi aquàtic.

És capaç de sobreviure en condicions ambientals molt variades, es multiplica entre 20 º C i 45 º C, i  desapareix a 70 º C. La seva temperatura òptima de creixement és 35-37 º C.

Des de la seva reservori natural el bacteri pot colonitzar els sistemes d'abastament de les ciutats i, a través de la xarxa de distribució d'aigua s'incorpora als sistemes d'aigua sanitària o altres sistemes que requereixen aigua per al seu funcionament com les torres de refrigeració. En algunes ocasions a causa d'un mal disseny de les instal·lacions o un manteniment inadequat de les mateixes s'afavoreix la multiplicació de la legionel·la fins a concentracions infectants per a l'ésser humà.

Mecanisme de transmissió

El mitjà de transmissió és sempre per via respiratòria, a través de la inhalació d'aerosols d'aigües contaminades (petites gotes, inferiors a 50 micres, suspeses en l'aire).

 

 

 

MENU PLAGUES

Notícies

 

Xinxes del llit

La xinxa del llit és un insecte petit, de color cafè, aplanat, que s'alimenta només de sang d'animals. Si no es té molta experiència es poden confondre amb paparres o escarabats.

*Importància sanitària. Lesions

*Com determinar si hi ha una infestació

*Mesures preventives i/o correctores

*Mesures estructurals

llegir més

MAPA SITIO MENU

Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat de Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls, Castellbisbal

Sitemap menu

Si vols, et truquem.

Introdueix el teu nom i telèfon i et truquem!!!

Fumigacions Mape SL

Núm Reg Sanitari 0100CAT-SB

Més de 20 anys d'experiència

Serveis garantits

Tècnics altament qualificats

 Clients satisfets ens avalen

Envia'ns la teva consulta....

196028
HoyHoy58
AyerAyer125